Šport > Nogomet
33 ogledov

Zmagovalcu zadnjega turnirja plazma

Drugouvrščeni tekmovalec na zadnjem turnirju poletne lige bo prejel avtoradio Pi Žurnal24 main
Zmagovalec zadnjega, petega turnirja poletne lige spletne igre Football Challenge 2008 bo prejel Samsungov plazma televizor PS-42QZ v vrednosti 1453,20 evra.

Na kvalifikacijski lestvici v slovenskem seštevku še vedno najbolje kaže tekmovalcu motoristi1, ki je zbral 2.977 točk in je uvrščen na četrto mesto svetovne lestvice. Na drugem mestu je z 2.963 točkami jure92, iz petega pa se je na tretje mesto slovenske kvalifikacijske lestvice prebil blueWOLVES, ki je zbral 2.935 točk. Na četrtem mestu lestvice je DJProxy, na petem pa tekmovalec NiPa. Oba sta zbrala enako število točk, 2.933, le da ima DJProxy več kot dvakrat večjo razliko v golih, zato je uvrščen mesto višje.

PETI TURNIR
Naslednji konec tedna, od 8. avgusta od 14. ure do 10. avgusta do 19. ure, bo potekal zadnji, peti turnir poletne lige. Odločil bo tako o zmagovalcu skupnega seštevka poletne lige v slovenskem seštevku kot tudi o zmagovalcu mednarodnega skupnega seštevka poletne lige. Naj vas spomnimo, na obeh lestvicah je še vedno z veliko prednostjo v vodstvu slovenski tekmovalec jure92.

NAGRADE ZA NAJBOLJŠE NA PETEM TURNIRJU

Zmagovalec petega turnirja bo prejel Samsungov plazma televizor PS-42QZ v vrednosti 1453,20 evra.

 
Tokrat bo najboljši tekmovalcev v slovenskem seštevku za zmago prejel nov Samusungov plazma televizor PS-42QZ v vrednosti 1453,20 evra. Drugovrščeni tekmovalec bo prejel avtoradio Pioneer DEH 3000MP v vrednosti 93,33 evra, tretjeuvrščeni pa Philipsov DATA/MP3-predvajalnik SA 3115 v vrednosti 59,90 evra. Zmagovalec slovenskega skupnega seštevka poletne lige bo prejel Stihlovo motorno kosilnico Viking 665V, glavno nagrado spletne igre Football Challenge 2008, skuter Aprilia Replica Spain‘s N‘1 pa bo prejel eden od registriranih tekmovalcev. Izžrebali ga bomo po koncu zadnjega turnirja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.