Šport > Nogomet
48 ogledov

Zmaji so dobili novega trenerja

Marko Nikolić
1/4
Saša Despot
Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija Ljubljana ima novega trenerja. Marijana Pušnika, ki je Ljubljančane v jesenskem delu pripeljal do vodilnega mesta na lestvici Prve lige Telekom Slovenije, je pričakovano nasledil 36-letni srbski strokovnjak Marko Nikolić.

Ljubljanski nogometni klub je prihod nekdanjega trenerja Rada, Vojvodine in Partizana ter selektorja srbske izbrane vrste do 18 let potrdil na današnji novinarski konferenci.

Marko Nikolić, ki je bil že dlje časa prva izbira za trenerja Olimpije, je podpisal pogodbo za dve leti in pol, kar po besedah športnega direktorja Ranka Stojića pomeni, da so cilji z Nikolićem in Olimpijo dolgoročni. "Glavni razlog za moj prihod je bil ta, da ima klub visoke ambicije, da meri na naslov prvaka. Tega hočemo vrniti v glavno mesto," je uvodoma na kratko povedal novi strateg zmajev.

"Dobili smo mladega trenerja, a z veliko izkušnjami, nogometnim razumevanjem. Prepričan sem, da prinaša posebno dimenzijo, ki jo Olimpija potrebuje. Pomembno je, da smo dobili človeka, ki lahko nadaljuje doslej nastavljeno delo," pa je dejal predsednik Olimpije Milan Mandarić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.