Šport > Nogomet
16 ogledov

Znebili se bodo igralcev, ne trenerja

 Razdrh Rudar Velenje Olimpija Ljubljana Prva liga prvenstvo SPS/nkolimpija.si
Predsednik ljubljanske Olimpije Izet Rastoder je zatrdil, da trenerski stolček Andreja Razdrha ni ogrožen.

Po prekinitvi sodelovanja med Mariborom in Antejem Čačićem se poraja vprašanje, koliko časa bo na klopi Olimpije sedel Andrej Razdrh, če upoštevamo, da se Ljubljančani nahajajo šele na sedmem mestu Prve lige TS.

''Glede na vse špekulacije v zadnjem času bi rad le javno povedal, da kljub rezultatom, ki so pod pričakovanji, v Olimpiji menjava trenerja članskega moštva Andreja Razdrha ne bi prinesla nikakršnega pozitivnega učinka. Menjava trenerja je vedno najlažja rešitev, vendar v našem trenutnem primeru zagotovo ne bi rešila ničesar. Še vedno sem prepričan, da je Razdrh odličen trener in za nas najboljša rešitev, brez prave alternative v Sloveniji,'' je povedal predsednik kluba Izet Rastoder.

Olimpijo v nedeljo čaka izjemno zahtevna naloga, saj se bo v Ljudskem vrtu pomerila z večnimi rivali iz Maribora. Rastoder je prepričan, da bodo Razdrhove kvalitete dolgoročno nagrajene. ''Dokler bom predsednik tega kluba in bom sam skrbel za redna izplačila, bo obveljala moja beseda in ne mnenja vseh negativcev, ki želijo vsiljevati svoje videnje. V preteklosti smo se v Olimpiji redno odločali za menjave trenerjev in se vedno znova znašli v enakem položaju. Razdrh ima lastnosti, ki so zame osebno zelo pomembne: je pošten, delaven in uveljavlja mlade igralce. Naši rezultati v lanski sezoni niso bili slučajni in trdno sem prepričan, da bomo za potrpežljivost in pošteno delo dolgoročno nagrajeni,'' je povedal predsednik Olimpije.

Odpustil bo igralce

''Verjamem v to ekipo, imamo cel kup nogometašev vrhunskega potenciala, potrebna po bo dodatna selekcija. Stremeli bomo k temu, da se razidemo z nekaterimi, ki niso upravičili našega zaupanja. Torej ubrali bomo obratno pot kot do sedaj in bomo vzrok za naše trenutne rezultate poiskali v igralskem kadru, na pa pri trenerju,'' je zaključil Rastoder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.