Šport > Nogomet
22 ogledov

Zubizarreta: "Villa ostaja"

David Villa EPA
Športni direktor Barcelone Andoni Zubizarreta je zavrnil namigovanja, da naj bi Katalonci v zimskem prestopnem roku prodali napadalca Davida Villo.

Najboljši strelec v zgodovini španske nogometne reprezentance David Villa si po polletni odsotnosti zaradi zloma noge ne uspe zagotoviti stalnega mesta v začetni enajsterici Barcelone.

Zaradi tega so se v javnosti pojavile govorice, da naj bi Villa v zimskem prestopnem roku utegnil zapustiti vrste katalonskega velikana, angleški mediji pa so dvignili veliko prahu, ko so zapisali, da si želi v svoje vrste 31-letnega napadalca pripeljati londonski Arsenal.

Športni direktor Barcelone Andoni Zubizarreta pravi, da Villa do naslednje zime zagotovo ostaja v Barceloni. "Zagotovo ga bomo zadržali. Spomnite se, da je Barcelona klub, ki svoje zvezde januarja ne prodaja. David je igralec, ki moštvu prinaša zadetke. Po vrnitvi po poškodbi je v dobri formi," je za Canal Plus dejal Zubizarreta.

Villa je v Barcelono prestopil iz Valencie leta 2010, pogodba pa ga s Katalonci veže do leta 2014.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.