Šport > Nogomet
22 ogledov

Tito: ''Če vrtaš, boš verjetno nekaj našel''

jose mourinho EPA
José Mourinho se pred gostovanjem Reala pri Levanteju sooča s pomanjkanjem igralcem. Portugalec ne bo mogel računati na Álvara Arbeloo, Fabia Coentrãa, Higuaína in Karima Benzemaja, medtem ko trener Barcelone Tito Vilanova miri govorice o sporu Lionela Messija in Davida Ville.

José Mourinho je že v soboto povedal, da bo Cristiano Ronaldo proti Levanteju igral kot ''devetka'', Portugalec pa je prepričan, da se bodo uspeli prilagoditi igri nedeljskega nasprotnika. ''Igrati moraš proti vsem. Včasih igraš z ekipami, ki imajo drugačne značilnosti. Po eni strani moraš diktirati s svojo igro, če pa tega ne moreš doseči, pa se moraš prilagoditi na igro nasprotnika. Zmagovati ni težko samo nam. Njihov način igre jim prinaša rezultate, zato ga nihče ne more kritizirati. Pogrešamo nekaj igralcev, vendar se ne pritožujemo,'' je povedal Mourihno.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
Novinarji ponovno niso mogli mimo vprašanja o Brazilcu Kakáju. ''Ekipi pomaga, kadar je na igrišču. Če bi igral levo zadaj, bi imel letos za seboj že veliko tekem. Ko uporabim njega, me sprašujete o Özilu. Zdaj me sprašujete o Kakáju. Özil bo igral kot 'desetka','' je povedal Mou. Kaj pa Modrić? ''Mislil sem, da me boste vprašali o Essienu,'' je odgovoril trener belega baleta.

Francoski napadalec Karim Benzema se je nedavno pritoževal, da preveč časa preživi na klopi Madrida. ''Jaz sem na klopi 90 minut,'' je besede Francoza komentiral Mourinho, ki je še enkrat poudaril, da se bo sezona presojala maja. ''Sezona se konča maja. Takrat bomo lahko najbolje ocenili stanje. Upam, da bomo igrali bolje. Ekipa je ambiciozna; želijo zmagovati in napredovati,'' je zaključil Mou.

Tito: ''Če kar naprej vrtaš, boš verjetno nekaj našel''

Trener Barcelone Tito Vilanova se na vse pretege trudi, da bi utišal govorice o domnevnem nesoglasju med Lionelom Messijem in Davidom Villo. ''Povsem dobro se razumeta,'' je zatrdil Španec. Obenem je poudaril, da vsako nesoglasje postane novica zaradi predstavnikov sedme sile. ''Če kar naprej vrtaš, bom verjetno nekaj našel,'' je povedal Vilanova.
Villa in Messi naj bi se sporekla na obračunu s Celticom, ki ga je Barça nepričakovano izgubila. ''Nisem videl. Vem, da je njun odnos povsem normalen. Na zelenici se zgodi marsikaj. Vem, da si nekateri želijo o tem raziskovati. Nadaljujte. Zagotovo boste kaj našli,'' je dodal trener Barcelone. Katalonci se bodo v 11. kolu španske nogometne lige pomerili z Mallorco, na tekmi pa ne bo Carlesa Puyola. ''Puyol ne bo potoval z nami. Včeraj se je udeležil prvega treninga. Lahko trenira, vendar je tveganje še preveliko,'' je povedal Vilanova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.