Šport > Nogomet
3381 ogledov

Zvezdnik: Prav imate, nič ne bom doniral, to je moj denar

emmanuel adebayor Epa
Številni nogometaši so se v obdobju koronavirusa izkazali z dobrodelnimi akcijami in finančno pomočjo, a nekdanji član Reala, Arsenala in Cityja ne razmišlja tako.

Novi koronavirus je zajel tudi afriško celino, mnogi strokovnjaki pa se bojijo, da bodo posledice pandemije v Afriki še nekoliko hujše zaradi nestabilnih razmer v nekaterih državah in slabo razvitega zdravstvenega sistema.

Na pomolu bi lahko bila velika humanitarna kriza, številni znani afriški športniki pa so z visokimi denarnimi donacijami priskočili na pomoč. A povsem drugače razmišljani nekdanji član Arsenala, Manchester Cityja, Tottenhama in madridskega Reala.

Prenosi na Sport Klub:

ePremier League, od torka do sobote

Digital Swiss, od srede do nedelje

"Vsi, ki me napadate, da ne doniram, imate prav. Ne doniram in tudi ne bom. Delam le to, kar si sam želim. Vem, da me bo veliko ljudi zaradi tega kritiziralo, ampak jaz odločam, kaj bo z mojim denarjem," je sodržavljanom Toga sporočil Emmanuel Adebayor, ki je trenutno sicer član paragvajske Olimpie.

Koronavirus v Franciji Pomoč Šport Toliko denarja je bolnišnicam namenil zvezdnik Reala

Iz Paragvaja se je pred časom vrnil v Lome, glavno mesto Toga in v karanteni preživel dva tedna. V tem času so se v državi začeli pojavljati primeri obolelih zaradi koronavirusa. "Vem, da nekateri govorijo, da sem jaz prinesel virus v Lome. To je žalostno, ampak takšni ljudje so v tej državi. Lahko me primerjate z Didierjem Drogbajem, Samuelom Eto'ojem, ampak na žalost, jaz nisem takšen. Jaz sem Emmanuel Sheyi Adebayor in vedno bom počel, kar si sam želim," je zaključil 36-letni nogometaš. 

Komentarjev 1
  • gregor51 19:31 24.april 2020.

    zamursko govedo kaj češ

Sorodne novice