Šport > Nogomet
894 ogledov

Zvezdnik že zaključil sezono, je bila to njegova zadnja tekma za velikana?

Hugo Lloris Profimedia
Hugo Lloris zaradi poškodbe do konca sezone ne bo igral.

Hugo Lloris, kapetan ekipe Tottenham Hotspur, zaradi poškodbe stegenske mišice do konca sezone ne bo igral, so sporočili iz angleškega nogometnega prvoligaša. Francoski vratar je zapustil igrišče ob polčasu tekme z Newcastlom (6:1).

"Hugo je končal nastopanje v tej sezoni. Dobili smo zdravniške izvide in smo sedaj zelo razočarani. Zdaj se lahko pogovarjamo le o naslednji sezoni. Za nas je to velik udarec, saj je pomemben mož ekipe. Zelo ga potrebujemo," je pojasnil trener Ryan Mason.

Hugo Lloris | Avtor: Profimedia Profimedia

Glede na to, da se veliko piše, da francoski zvezdnik poleti po enajstih letih in 447 odigranih tekmah zapušča Tottenham, je prav mogoče, da je bila njegova zadnja tekma v dresu kluba iz severnega Londona poraz proti Newcastlu, ko je po vsega dobrih 20 minutah igre prejel kar pet zadetkov in bil ob polčasu zaradi poškodbe zamenjan.

V svojem času pri Tottenhamu ni osvojil nobene večje lovorike, je pa enkrat nastopil v finalu lige prvakov, kjer je na koncu moral priznati premoč Liverpoolu.

Lloris se je sicer pridružil kar dolgemu seznamu Tottenhamovih poškodovanih soigralcev, na njem so še Emerson Royal (gleženj), Ryan Sessegnon (stegenska mišica), Yves Bissouma (gleženj) in Rodrigo Bentancur (koleno).

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice