Šport > Nogomet
456 ogledov

Zvezdniku Barcelone grozi daljši premor

samuel umtiti Epa
V najslabšem primeru bo moral na operacijo.

V taboru Barcelone so zaskrbljeni nad okrevanjem poškodovanega francoskega nogometnega reprezentanta Samuela Umtitija. Svetovni prvak z les bleus se je poškodoval 26. septembra na prvenstveni tekmi proti Leganesu, nato pa izpustil nadaljnje tekme. Po črnem scenariju bo moral na operacijo, ki bi ga oddaljila od igrišč do konca leta.

Umtiti je moral zaradi rehabilitacije in prisilnega počitka izpustiti prvenstveni tekmi proti Bilbau in Valencii ter srečanje lige prvakov proti Tottenhamu, zdaj pa naj bi se izkazalo, da je poškodba resnejša, kot so sprva predvidevali, danes piše katalonski Sport.

Čeprav v taboru francoske reprezentance menijo, da poškodba ni tako resna in da bosta pomagala rehabilitacija in počitek, pri Barceloni ugotavljajo, da se poškodovano levo koleno ne celi po načrtih, zato se bojijo, da bo moral 24-letni steber obrambe na operacijo, ki so se ji želeli izogniti.

Umtiti je imel bolečine v kolenu že nekaj časa, težave mu povzroča poškodovani hrustanec levega kolena. Na voljo je imel dve različici; po prvi, bolj konzervativni, hodi na terapije za regeneracijo hrustanca, druga, bolj invazivna, pa je operacija.

samuel umtiti | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice