Šport
263 ogledov

O okuženem tenisaču ne duha ne sluha

sam querrey Epa
Pobeglega ameriškega tenisača še vedno ni na spregled.

Sama Querreyja, ameriškega tenisača, ki je bil na testiranju v St. Petersburgu pozitiven na novi koronavirus, ni na seznamu igralcev za nastop na zadnjem mastersu sezone v Parizu, kar pomeni, da je za 33-letnika sezone konec.

tenis Tone vse globlje Šport Okuženi tenisač še kar na begu: "Obnaša se otročje"

Querreyju so pred slabimi tremi tedni potrdili diagnozo pred začetkom turnirja serije 500 v Rusiji. Na testiranju sta bila pozitivna tudi njegova žena in osemmesečni sin.

sam querrey Škandal Šport S covidom-19 okuženi tenisač izginil brez sledu

Querrey je 13. oktobra zapustil hotel v St. Petersburgu, od koder je z najetim letalom pobegnil neznano kam. Več kot dva tedna kasneje še vedno nihče ne ve, kje se nahaja.

Organizatorji ruskega turnirja so njegovo vedenje označili za "otročje". Izkazalo se je, da je imel v hotelu Four Seasons, kjer bi moral prestati karanteno, na voljo celo luksuzni apartma, a se je vseeno odločil za pobeg, zaradi česar mu grozi triletna prepoved nastopanja. 

Novak Đoković Šok Šport Takšnih porazov Đoković res ni vajen Posilstvo Odziv Šport Teniški superzvezdnik zanikal obtožbe, da je poizkušal zadaviti dekle
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice