Šport
31 ogledov

O Slovencih niti besede

Wembley EPA
Angleška prestolnica spokojno pričakuje jutrišnji dvoboj med domačo izbrano vrsto in Slovenijo. Izbrancem Srečka Katanca tukajšnji mediji doslej niso posvetili praktično nobene podrobnosti.

Glavna tema največjih angleških medijev je sobotni stoti nastop kapetana Wayna Rooneyja za izbrano vrsto, na prvih straneh športnih novic pa se bohotijo napovedi sobotnega rugby spektakla med domačini in Južnoafriško republiko na slovitem stadionu Twickenham. Seveda pikri angleški novinarji sinoči niso pozabili pokomentirati boleč poraz teniškega asa Andyja Murraya proti Rogerju Federerju, s katerim je Škot zaključil z nastopi na finalnem ATP turnirju v londonski O2 areni.

Wembley bo skoraj poln

Nogometne strani zapolnjujejo novice o Rooneyjevem jubileju, škandaloznih dejanjih ob izbiri prirediteljev svetovnega prvenstva leta 2018 in 2022 ter dogajanje v klubih iz Premier League, ki je tudi ob reprezentančnem premoru izjemno pestro.

Tudi ob sprehodu po londonskih ulicah ni moč zaslediti, da bodo jutri izbranci Royja Hodgsona na Wembleyu gostili slovensko reprezentanco, kljub temu pa naj bi si Milivoja Novakovića in soigralce v živo ogledalo več kot 80 tisoč nogometnih navdušencev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.