Šport
504 ogledov

Od šoka ob eksploziji skoraj izpustila stekleni pokal

Epa
Zmagovalka prestižnega ženskega turnirja WTA 1000 v Madridu bi kmalu ostala brez lovorike.

Belorusinja Arina Sabalenka je v finalu peščenega turnirja v Madirdu ugnala prvo igralko sveta. Triindvajsetletnica se je do desetega naslova v karieri dokopala z izidom 6:0, 3:6 in 6:4.

Sabalenka, ki ima v 2021 izkupiček zmag in porazov 24-6, je finale 2,54 milijona evrov vrednega turnirja odprla fantastično. Potem ko je v prejšnjih petih dvobojih izgubila vsega 18 iger in nobenega niza, je Bartyjevo po 25 minutah igre nadigrala s 6:0.

Avstralka, ki je v drugem krogu izločila Tamaro Zidanšek, se je v nadaljevanju vendarle zbrala, izenačila izid v nizih, a nato v tretjem znova podlegla agresivni igri Belorusinje in ostala brez dvanajstega naslova WTA.

Tudi zmagovalka turnirja bi Magično kocko kmalu zapustila brez lovorike, saj ji je steklena vaza ob glasnem poku in eksploziji konfetov med podelitvijo skoraj izpolzela iz rok.

Prestrašena Belorusinja se je ob glasnem odzivu s tribun od šoka prijela za prsni koš. Obe z Bartyjevo sta nato planili v smeh.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice