Šport
20 ogledov

Pahor pokrovitelj slovenskega središča

Slovenija Italija EuroBasket Stožice Ljubljana Pahor Erjavec Saša Despot
Katar v naslednjih treh tednih ne bo le stičišče za najbolje rokometaše na svetu, Rokometna zveza Slovenije bo v sodelovanju z ministrstvom za zunanje zadeve RS, Gospodarsko zbornico Slovenije, Javno agencijo Spirit Slovenija in vladnim uradom za komuniciranje med 16. in 19. januarjem priredila projekt "Slovensko središče - I feel Slovenia".

Častni pokrovitelj projekta v hotelu Ritz Carlton v Dohi bo slovenski predsednik Borut Pahor. Namen organiziranja in vzpostavitve takšnega središča je učinkovita promocija naše države in slovenskega gospodarstva ter možnosti poslovnega sodelovanja z gostitelji prvenstva kot tudi vsemi ostalimi zainteresiranimi državami.

V sklopu projekta bodo organizirani različni poslovni in družabni dogodki. Izhajajoč iz tega je pripravljen tudi vsebinski program za podjetja oziroma njihove predstavnike, ki so se odločili za obisk svetovnega rokometnega prvenstva in se s tem tudi vključili v aktivnosti projekta slovenskega središča.

Komentarjev 1
  • jakec1575 13:59 13.januar 2015.

    Samo predsednik, ki ne razume, kako promocija deluje, lahko pocne jalovo pocetje. Prodajas izjemen produkt (npr. akrapovic, vina itd.), storitev (terme), ali kuturni brand dogodek (Planica). Ljudje skozi brand in širjenje info o tem pridejo do Slovenije. Tukaj predsednik prodaja ...prikaži več državo? No, sej. Razprodaja. Osnovno nerazumevanje.