Šport
15 ogledov

Pet favoritinj WSOP

Maria Ho PokerNews.si
Letošnji World Series of Poker bo očitno minil tudi v duhu deklet. Dve sta že uspeli priti do finalne mize, ena pa je le za mesto zaostala za zapestnico. Poglejmo katerih 5 je naših favoritinj za WSOP 2011.

#5. Lauren Kling – Klingova je imela solidno leto 2010 na seriji WSOP, kjer je trikrat prišla v denarne nagrade, med drugim tudi na glavnem turnirju. Letos pa ji je že uspelo biti druga na Ladies Event PCA in priti do denarja na WPT L.A. Poker Classic. Kak dober rezultat na WSOP jo bo izstrelil med nove poker super zvezde.

#4. Kathy Liebert – Vodilna na ženski lestvici najbolj uspešnih turnirskih igralk je zmeraj nasprotnik, ki se ga ne sme podcenjevati. Letos je na turnirjih WPT že imela dve uvrstitvi med najboljših 20. Kljub temu, da Liebertova ni imela uvrstitve na finalno mizo od leta 2008, je vse kar potrebuje le malo sreče in bo spet med najboljšimi.

#3. Liv Boeree – Boeree je imela prelomno leto 2010. Najprej je zmagala EPT San Remo Main Event za nagrado 1.68 milijona dolarjev. Kasneje je uspela priti do denarnih nagrad na treh turnirjih WSOP v Vegasu ter še enkrat na WSOP Europe. V letu 2011 zaenkrat še nima večjih uspehov in morda je prav WSOP priložnost zanjo, da ponovno zasije.

#2. Vanessa Selbst – Selbst je zagotovo bila igralka, ki je lani zaznamovala poker sceno. Uspelo ji je zmagati turnirja NAPT Mohegan Sun za 750.000$ ter nato še Partouche Poker Tour Cannes Main Event za 1.8 milijona dolarjev. Letos pa ji je uspelo ponoviti zmago na NAPT Mohegan Sun Champion, kar je težko ponovljiv dogodek. Kasneje je Selbstova bila še osma na NBC National Heads-Up Championship. Zagotovo je Vanessa igralka o kateri bomo veliko slišali tekom WSOP, če se ga bo le udeležila.

#1. Maria Ho – S svojim nastopom na turnirju 5,000$ NL Hold’em Event par dni nazaj, se je Hojeva spet vrnila pod žaromete poker sveta. Skozi zadnjih nekaj let so njeni grafi uspešnosti kazali lepe vzpone in tako je tudi letos. Trenutno znašajo njeni zaslužki v 2011 kar 609,000$. Večina poker sveta je privošči še kako uvrstitev na finalno mizo, nato pa seveda zlato zapestnico, ki bi jo postavila v elitni klub ženskih igralk pokra.

Posebna omemba v tej kategoriji pa gre Jennifer Harman. Sicer ne igra turnirjev tako pogosto, kot druge, vseeno pa se je nasprotniki bojijo, če jo dobijo za svojo mizo. Še posebej to velja za Hold’em ter mešane igre. Lani je dvakrat prišla na finalno mizo WSOP, kar sta bili tudi njeni edini uvrstitvi med denarne nagrade. Naj ne bo nihče presenečen, če bo letos spet uspela dobiti kako zapestnico.



Preveri več: http://si.pokernews.com/novice/2011/06/top-5-igralk-ki-jih-bomo-spremljali-na-wsop-2011-5521.htm
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.