Šport
15298 ogledov

Pojavile so se fotografije izginule Kitajke

shuai peng Epa
Svetovni splet so preplavile fotografije Shuai Peng, vendar nihče ne ve, kdaj so nastale.

Zgodba o pogrešani kitajski teniški igralki Peng Shuai je dobila novo nadaljevanje, potem ko je novinar kitajske CGTN, ki je v državni lasti, na spletu objavil njene fotografije, ki pa so v svetovni javnosti znova naletele na skepticizem.

tenis lopar strune Avtentičnost sporna Šport Oglasila naj bi se izginula Kitajka, vsebina vzbuja velike skrbi

S fotografij, na katerih se nekdanja številka 1 v konkurenci parov igra z mačkom in pozira s plišastimi igračami, je namreč nemogoče ugotoviti, ali so nastale v zadnjih dneh ali pred tedni oziroma meseci. Pojavljajo se tudi namigovanja, da bi bili lahko prizori zrežirani.

Kitajska teniška zvezdnica je pogrešana, odkar je na spletnih omrežjih nekdanjega visokega predstavnika komunistične partije obtožila spolnega nasilja.

Pozivi Kitajski, naj nemudoma in nedvoumno dokaže, da 35-letnica ni v nevarnosti, dežujejo z vseh koncev sveta, podporo pa so ji javno izrekli tudi Novak Đoković, Serena Williams in Naomi Osaka.

đoković "To je strašno" Šport Teniški svet v šoku, tudi Đoković komaj verjame, kaj se dogaja

Združenje teniških profesionalk (WTA) je v zadnjih dneh poskušalo prek različnih kanalov vzpostaviti neposreden stik z igralko, a brez uspeha.

Predsednik združenja Steve Simon je že zagrozil, da bodo s koledarja črtali vse turnirje na Kitajskem, če WTA ne bo dobila neizpodbitnega dokaza, da je s Pengovo vse v redu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.