Šport
51 ogledov

Poškodba prestavila Oblakov debi

Jan Oblak EPA
Debi Jana Oblaka v dresu španskih prvakov je prestavila poškodba, ogrožen je tudi njegov nastop na tekmah superpokala proti madridskemu Realu.

Debi slovenskega vratarja Jana Oblaka je zaradi poškodbe mišice na desnem boku do nadaljnjega prestavljen, poroča španski časnik AS. Kot je povedal zdravnik madridskega Atlética, je težko napovedati, do kakšne mere bo Oblak okreval do španskega superpokala 19. in 22. avgusta. Takrat se bodo Colchonerosi pomerili z mestnim tekmecem Realom.

Izpustil bo tekmo z Galatasarayem

Škofjeločan je nad bolečinami tarnal že na med ameriško turnejo, kjer ni mogel redno trenirati. Zaradi bolečin bo Oblak izpustil tudi odhod v Izmir, kjer Atlético čaka prijateljska tekma z Galatasarayem, ampak bo nadaljeval z zdravljenjem. V klubu upajo, da bodo terapije zalegle in da bo slovenski vratar čim prej nared za nastope.

Oblak je najdražji vratar v zgodovini španske lige. V prestopnem roku je v špansko prestolnico prišel iz lizbonske Benfice, pri Atléticu pa so zanj odšteli kar 16 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.