Šport
32 ogledov

Poškodovan, a dovolj pripravljen za šale

Clement Chantome Zlatan Ibrahimović PSG Marseille fizioterapevt Youtube (PrtSc)
Zvezdnik švedske reprezentance in Paris Saint-Germaina še vedno ni stoodstotno pripravljen po poškodbi, tako da je nedeljski veliki francoski derbi začel na klopi. In uganjal norčije.

Na največjem obračunu francoske Ligue 1 je Paris Saint-Germain slavil proti vodilnemu Marseillu (2:0) in se večnemu tekmecu z juga države približal le na točko zaostanka. Ibrahimović je Le Classique začel na klopi, saj še vedno ni povsem pripravljen za največje napore. Zato pa je seveda vedno pripravljen za šalo, kar je (najbrž ne prvič), okusil tudi klubski fizioterapevt.

Zamenjal Lavezzija

Slednji se je pravkar vrnil z zelenice Parka Princev, ko ga je švedski reprezentant že podil nazaj nanjo, češ da se je resno poškodoval Ezequiel Lavezzi. Po hitrem startu je fizioterapevt spregledal šalo, predvsem zaradi smeha Ibrahimovića in njegovega kolega na klopi, Clémenta Chantôma. Sloviti "Ibra" je v 66. minuti zamenjal prav Lavezzija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.