Šport
31 ogledov

Pri Realu prodajajo Benzemaja

Benzem Real Madrid Basel Liga prvakov EPA
Pri madridskem Realu zaradi finančnega fair playja resno razmišljajo o prodaji napadalca Karima Benzemaja.

Francoski nogometni napadalec Karim Benzema je letos podpisal novo pogodbo z madridskim Realom, a bi 26-letnik v zimskem prestopnem roku lahko zapustil trenutno vodilno ekipo La lige, poročajo španski mediji.

Real Madrid dolguje 605 milijonov evrov, če ne želi kršiti pravil tako imenovanega finančnega fair playa, pa bo moral prodati nekaj igralcev. Španski mediji še poročajo, da bi poleg Benzemaja Real lahko zapustila tudi Fabio Coentrao in Iker Casillas. Madridčani so pripravljeni sprejeti ponudbe, višje od 60 milijonov evrov, kandidatov za Francozove usluge pa je kar nekaj, predvsem na Otoku. Tam si ga želijo Manchester United, Arsenal in Liverpool.

Talent tik pred prihodom k belemu baletu

Je pa tik pred podpisom pogodbe z belim baletom član Mallorce Marco Asensio. Španski reprezentant do 19 let naj bi še ta teden sklenil dogovor z velikanom iz Madrida, njegov dosedanji klub pa naj bi dobil 3,7 milijona evrov. Najverjetneje bo 18-letni nogometaš po sklenitvi dogovora posojen matičnemu drugoligašu do konca te sezone. "Bomo videli, kaj se bo še zgodilo ta teden. Veselim se sklenitve dogovora, predvsem zaradi tega, ker bo spet vse bolj mirno za klub, mene in Real Madrid," je dejal nogometaš, ki je v svojih dveh nastopih za špansko izbrano vrsto do 19 let zabil tri gole.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.