Šport
10975 ogledov

Proglasili so jo za najlepšo športnico na svetu

alica schmidt Instagram
Devetnajstletnica uživa sloves najbolj seksi športnice na svetu.

Nemčijo je tako kot večji del stare celine zajel vročinski val, na evropskem prvenstvu v atletiki v Berlinu pa temperaturo dviguje nemška atletinja Alica Schmidt. Devetnajstletnica ne navdušuje samo s predstavami na atletski stezi, veliko pozornosti je namreč deležna tudi zaradi svojega izgleda.

tina šutej EP Šport Izid Šutejeve odraz težke sezone

Mladenka velja za bodočo zvezdo svetovne atletike, če pa bi ji slučajno spodletelo pri uresničevanju viskih športnih ambicij, bi se lahko podala v manekenske vode. Svetovni mediji so ji že pred časom nadeli naziv najlepše športnice na svetu, saj s svojimi 175 centimetri izgleda kot fotomodel.

S kraljico športov se je začela ukvarjati pred šestimi leti. Lani je na evropskem prvenstvu do 20 let osvojila srebrno medaljo v štafeti na 400 metrov, nemški mediji pa ji napovedujejo blestečo kariero. 

Martina Ratej Optimizem Šport Atleti in atletinje v dobrih rokah, ambicije visoke

 

finding joy in the journey ✨ new week 👉🏼 new competition 🙏🏼❤️

A post shared by ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd) on

 

1 Day in paradise 🌅❤ . . Hey meine lieben❤, ich wollte einfach mal probieren ein eigenes Video zu schneiden, das ist dabei rausgekommen🤷🏼‍♀️. Ich hoffe es gefällt euch 🙈 Ich bin für jede Kritik dankbar 😇 Euch allen noch einen schönen Abend ❤ . . . Hi guys😇, I just wanted to try to cut my own video/ movie. That's the result🤷🏼‍♀️. I hope you like it anyway... I would appreciate your critics! Enjoy your evening ❤😊 . . . #travel#wanderlust#thailand#asien#clearwater#travelgirl#underwaterworld#tourism#writetotravel#trip#travelblog#travelphotography#traveltheworld#sexy#luxuryhotel#fit#healthy#fitnessgirl#bikinigirl#beach#model#summervibes#video#paradise#sea#bikinigirl#bikinimodel#pooltime

A post shared by ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd) on

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.