Šport
7575 ogledov

Rogličevo ganljivo sporočilo moštvu: "Težko bi bil bolj ..."

roglič Facebook
Osmoljenec letošnje dirke po Franciji Primož Roglič je na družbenem omrežju nagovoril moštvene kolege.

Primož Roglič je bil na nedavno končani dirki po Franciji nesporni favorit svojega moštva, a je moral na koncu Toura, na katerem je kar 11 etap nosil rumeni majico vodilnega, priznati premoč izjemnemu Tadeju Pogačarju.

O razočaranju za moštvo, ki se je v Parizu nadejalo velikega slavja, sta odkrito spregovorila Tom Dumoulin in Wout Van Aert, najtežje pa je bilo prav Rogliču, ki je po koncu tistega usodnega kronometra, na katerem je prikazal eno slabših predstav v karieri, obsedel na asfaltu in razočarano strmel predse.

Primož Roglič | Avtor: Epa Epa

Uteho je našel v družini in neizmerni podpori slovenskih navijačev, kljub bolečini pa se je izkazal s športno potezo, ko je Pogačarju iskreno čestital za njegovu speh. "Nič ne bi spremenil, nič ne obžalujem, zmagal je najboljši," je zatrdil slovenski kolesarski as.

primož roglič Zelo čustveno Šport O tem, kar je po dirki storil Roglič, govori ves svet

Da Roglič ne objokuje svoje usode, potrjujejo tudi njegove objave na družbenih omrežjih. Pred dvema dnevoma je fotografiji, na kateri sta skupaj z njegovim najzvestejšim navijačem na Touru sinom Levom, pripisal: "Življenje teče dalje po dirki po Franciji. Hvala moji neverjetni ekipi. Hvala vsem za sporočila podpore, izjemni ste!"

primož roglič Oster napad Šport Legenda vtrla sol na rano: "Povem vam, kdo je kriv za Rogličev poraz"

Dan kasneje je priljubljeni Rogla nagovoril še sotekmovalce v nizozemski ekipi, ki so mu v treh tednih zvesto stali ob stani. "Moji moštveni kolegi. Moji idoli. Veliki šampioni. Težko bi bil bolj ponosen na svoje ekipo, ki me je podpirala v dobrem in slabem. Dobro in častno smo se borili. Hvala vam. Počaščen sem, da sem si z vami delil ta čustveni vrtiljak na tritedenski dirki po Franciji," je zapisal 30-letnik.

quintana pogačar Preiskava Šport Injekcijska oprema v sobi kolesarskega zvezdnika

 | Avtor: Epa Epa

Naslovnica 24sata O slovenskih uspehih Šport Hrvaški mediji: "Slovenija - tovarna čudežev!"

My team mates. My idols. Great champions. Couldn't be more proud on my team that stood behind me in good or worse. We...

Posted by Primož Roglič on Tuesday, September 22, 2020

Life goes on after @letourdefrance. Special thanks to my incredible team ❤️ @jumbovisma_road Hvala vsem za sporočila...

Posted by Primož Roglič on Monday, September 21, 2020
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.