Šport
19 ogledov

Rusi Italiji v pol ure zabili tri gole

mario balotelli italija italijanska reprezentanca Reuters
Ena od gostiteljic prvenstva Ukrajina je izgubila proti Avstrijcem. Rusi pa so Italijanom, ki so doživeli že tretji poraz zapored, v pol ure zabili tri gole.

Izbruh sumov o stavniških škandalih in nameščanju tekem v italijanski reprezentanci je očitno pustil sledi tudi na igrišču. Ekipa Cesareja Prandellija je v Zürichu utrpela že tretji zaporedni poraz, za nameček še tretjič brez doseženega zadetka. Gigi Buffon, čigar odvetnik je pojasnil, za kaj naj bi bilo namenjeno eno od zloglasnih nakazil, ki so zbudila sume o stavniških nečednostih, je branil v prvem polčasu. V Švici so se veselili Rusi s 3:0, vse gole pa so dosegli v drugem polčasu. Enega Aleksander Keržakov in dva Roman Širokov. Azzuri so si sicer predvsem v prvem polčasu priigrali kar nekaj priložnosti, aktivna sta bila predvsem Andrea Pirlo in Mario Balotelli, čigar zvezda pa je v drugem delu zbledela.

Prijateljske tekme:

Italija : Rusija 0:3 (0:0)
Keržakov (60), Širokov (75, 89)

Češka : Madžarska 1:2 (1:1)
Kadlec (24, 11-m); Dzsudzsák (7), Gyurcsó(88)

Avstrija : Ukrajina 3:2 (1:0)
Junuzović (3), Arnautović (62, 89); Husijev (56, 65)


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.