Šport
5056 ogledov

Šarapova o razpadli zvezi z Vujačićem: "V enem stavku je bilo konec."

Vujačić EPA
Nekdanja teniška zveznica je spregovorila o razpadu zaroke s slovenskim košarkarjem Sašo Vujačićem.

Marija Šarapova, nekdanja številka ena svetovnega tenisa in petkratna zmagovalka turnirjev za grand slam, ki je februarja nekoliko presenetljivo končala profesionalno kariero, je v svoji avtobiografiji spregovorila o številnih podrobnostih iz zasebnega življenja, med drugim tudi o romantični zvezi s slovenskim košarkarjem Sašo Vujačićem, s katerim sta bila nekaj časa celo zaročena.

Šarapova je zapisala, da je k razpadu njunega odnosa pripomogla njena uspešna kariera. "Vedno sva bila pri njem, čeprav je bila moja hiša večja in samo streljaj od njegove. To je bil moški ego, morda bi temu rekla ego vzhodnega Evropejca. Zanj je bilo zelo pomembno, da je on gospodar. Ni mu bilo všeč, da imam tudi jaz kariero, da je moja hiša večja, da zaslužim več od njega. Meni je bilo vseeno, njemu pa ne. O tem, da sem uspešnejša od njega in da v teniškem svetu pomenim več kot on v košarkarskem, nikoli nisva razpravljala. Pretvarjala sem se, da to ni pomembno," je razkrila Rusinja.

šarapova | Avtor: Epa Epa
Po letu tesnega prijateljevanja sta se zaročila, a konkretnih načrtov za poroko nista imela. Vujačić ji je izročil velik zaročni prstan, ki ga je z roke snela samo med igranjem tenisa. "Sčasoma je moj uspeh postal velika težava. Na koncu sem se počutila ujeto. Pred Roland Garrosom leta 2012 sem se postopoma začela oddaljevati," je zapisala 33-letnica. "Ko sem tistega leta osvojila Roland Garros, sem ga poklicala iz garderobe. Slišala sem, da je na treningu. Čestital mi je, jaz pa sem se mu zahvalila za podporo v težkih trenutkih in za spodbudne besede, ko sem bila na tleh. Ker je verjel vame in me bodril. Prežemala so me čustva. Čutila sem, da je vesel in ganjen. Ko me je istega večera poklical, je bilo razpoloženje povsem drugačno. Bil je nezadovoljen, skorajda jezen. Vprašala sem, kaj se je zgodilo. Odvrnil mi je, da je pravkar pogledal dvoboj in podelitev pokalov. Postalo mi je jasno, kaj se je zgodilo. Jezen je bil, ker se mu v govoru nisem zahvalila. O ničemer drugem ni več razmišljal. Več mesecev sem čakala na znak, zdaj sem ga dobila. V enem stavku. Najinega razmerja je bilo konec," je razkrila ena najboljših teniških igralk vseh časov.

šarapova vujačić | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice