Šport
2876 ogledov

Išče dopisovalca! Marija Šarapova objavila telefonsko, čaka na vaš sms!

Marija Šarapova EPA
Znamenita teniška lepotica Marija Šarapova je javno objavila svojo telefonsko številko, saj išče popestritev v času karantene.

Če ste mislili, da vam nič ne more polepšati ter popestriti še en nov monoton dan v izolaciji, ste se še kako motili! Marija Šarapova je namreč javno objavila svojo telefonsko številko ter je željna dopisovanja.

"Ne samo, da sem ravnokar dobila svojo 310 številko, ampak jo celo delim z vami! Pošljite mi sporočilo! 310-564-7981. Resnično. Povejte mi, kako ste, postavite mi vprašanja, ali pa me zgolj pozdravite. Dobrodošli so tudi kakšni odlični recepti," je zapisala Šarapova v svoji objavi.

Legendarni teniški lepotici se lahko javi vsakdo, a naj bi bila dosegljiva le preko sms-ov. Viber ter WhatsApp odpadeta.

Če želi poslati v sporočilo v ZDA, morate vtipkati predštevilko +1. Njena telefonska številka se tako v celoti glasi +1-310-564-7981. Kdo ve, morda odpiše prav vam!

Komentarjev 5
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 20:47 04.april 2020.

    Teniška igralka iz Sibirije,nekoč številka ena in partnerka(če je še) od Slovenskega košarkarja,ki je igral za LA Lakers,Saša Vujačić.

  • Avatar praufo
    praufo 20:35 04.april 2020.

    od kod pa je ta marija? zgleda dobr

Sorodne novice