Šport
60 ogledov

Simeonejev sin strelja kot Cristiano

Giuliano Simeone Cristiano Ronaldo Atletico Madrid prosti strel Youtube (PrtSc)
Portugalski zvezdnik je idol za številne otroke po vsem svetu, med njimi je očitno tudi 10-letni sin trenerja madridskega Atlética, ki proste strele izvaja na podoben način kot CR7.

Argentinski trener Diego Simeone ima tri sinove, najstarejši, 19-letni Giovanni, je zbral že 20 nastopov za člansko ekipo River Plata. V mlajših kategorijah velikana iz Buenos Airesa se kali tudi 10-letni Giuliano, ki pa je v teh dneh na obisku pri očetu v španski prestolnici. 

Španski mediji so seveda podrobno preučili sposobnosti mladega nogometaša, ki jih je ta prikazal medtem, ko je prva ekipa Atlética opravila lažji trening pred jutrišnjo domačo prvenstveno tekmo proti Celti iz Viga. Giuliano je poskusil z nekaj prostimi streli, pri tem sta mu z nasveti pomagala tudi oče in njegov pomočnik Germán Burgos.

Ni navijač Reala, le Cristiana

Vendar pa Giuliano ni spremenil načina priprave na prosti strel, pri katerem posnema zvezdnika madridskega Reala - Cristiana Ronalda. Pri odmerjanju korakov za zalet na enak način potisne prsi navzven, nato pa pred strelom postavi noge v enak položaj, kot sloviti Portugalec.

Giuliano Diego Simeone Atletico Madrid | Avtor: Youtube (PrtSc) Youtube (PrtSc)
Pred nekaj dnevi je ponosni oče Diego na svojem Instagramu objavil tudi posnetek Giulianovega debitantskega gola za pionirje River Plata in ob tem zapisal nekaj vzhičenih besed. Giuliano si je skupaj z očetom iz lože na tribuni ogledal tudi madridski mestni derbi prejšnji konec tedna, ki ga je dobil Atlético (1:2).

Trener Colchonerosov namreč še vedno prestaja disciplinsko kazen zaradi izpadov na povratni tekmi španskega superpokala. Kaznovan je tudi v Ligi prvakov, saj je lani v finalu pritekel na sredino igrišča. Pri proslavljanju golov Atlética na stadionu Santiago Bernabéu je postalo jasno, da Giuliano sicer ni navijač Reala, a Cristiano je očitno še vedno njegov idol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.