Šport
631 ogledov

Sin Bratuškove pri Southamptonu

Oskar Cvjetičanin Alenka Bratušek Southampton Facebook
Že pred dnevi so se pojavile govorice o prestopu Oskarja Cvjetičanina, 16-letnega sina Alenke Bratušek, v angleški Southampton. Bratuškova je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo iz slačilnice "svetnikov".

Mladi nogometaš Oskar Cvjetičanin se je v lanski sezoni udejstvoval v mlajših kategorijah Domžal, pred tem je igral za kranjski Triglav. Branilec je bil tudi član slovenske kadetske reprezentance (U17), kariero pa bo sedaj očitno nadaljeval v tujini. In to pri angleškem prvoligašu Southamptonu, ki je letos med vsemi klubi na svetu največ zaslužil s prodajo svojih nogometašev in je znan po odlični mladinski šoli. 

Alenka Bratušek je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo celotne družine v garderobi "svetnikov", poleg nje in Oskarja sta na fotografiji tudi njen partner Mitja Cvjetičanin in hčerka Nuša. Ob tem je pripisala: "Naš Oskar pred novimi izzivi ... AB." Pred dnevi so o skorajšnjem prestopu Cvjetičanina v Southampton pisali tudi na portalu nogomania.com.

Vsaj eden v tujino

Fotografijo je komentiral tudi predsednik NK Domžal Stane Oražem. "Vsi v NK Domžale smo prepričani, da ti bo uspelo, pa tudi to, da se ti bo pridružil še kdo iz naše nogometne akademije. Mi pa obljubljamo, da bomo še naprej dobro delali in tako omogočali čim večjemu številu nogometašev, da uresničijo svoje sanje ...," je zapisal dolgoletni nogometni funkcionar.

Bratuškova ima z Mitjo Cvjetičaninom dva otroka: 16-letnega sina Oskarja in tri leta starejšo hčer Nušo. Če premierki ne uspe kandidatura za evropsko komisarko, potem se bo vsaj eden od članov družine preselil na delo v tujino. Le da ne v Bruselj, ampak na južno obalo Anglije.