Šport
562 ogledov

Slovenske prvake okrepila dva izjemno perspektivna odbojkarja

ACH Volley Alen Hadžić
Marovt in Sešek v novi sezoni v oranžnem dresu.

Iz tabora najuspešnejšega slovenskega odbojkarskega kluba ACH Volley Ljubljana so sporočili, da se bosta iz Črnuč slovenskim prvakom v naslednji sezoni pridružila dva izjemno perspektivna odbojkarja, Luka Marovt in Jaka Sešek.

Osemnajstletni Braslovčan Marovt ima kljub mladosti za seboj že vrsto odmevnih uspehov, med katerimi izstopa osvojitev naslova evropskega prvaka s slovensko odbojkarsko reprezentanco do 17 let.

Luka Marovt | Avtor: ACH Volley Ljubljana ACH Volley Ljubljana

Marovt si je z odličnimi predstavami pri zgodovinskem dosežku za slovensko odbojko prislužil tudi laskavi naziv najboljšega sprejemalca evropskega prvenstva.

"Biti del ekipe ACH Volleyja Ljubljana je izjemna čast in nagrada za dosedanje trdo delo. Pretekla sezona se v Črnučah ni končala po pričakovanjih, sedaj pa je nastopil čas, da se s trdim delom in željo dokažem v najboljšem odbojkarskem klubu pri nas," je za klubsko spletno stran misli strnil Marovt.

Jaka Sešek | Avtor: Aleš Oblak Aleš Oblak
Prav tako svojega zadovoljstva ob prihodu v oranžno gnezdo ni skrival tudi Sešek, ki igra na poziciji korektorja. Trenutno se pod vodstvom reprezentančnega selektorja Gheorgheja Cretuja nahaja na pripravah moške reprezentance za nastope v Ligi narodov.

Enaindvajsetletni Ljubljančan Sešek je povedal: "Izjemno se veselim prihajajoče klubske sezone, v kateri se bom poskušal čim več naučiti od starejših in izkušenejših soigralcev na čelu s kapetanom Nikolo Gjorgievim. S fanti sem že v pretekli sezoni opravil nekaj treningov, tako da se poznamo in sem prepričan, da bomo imeli odlično kemijo v ekipi."

V klubu prav tako ostajajo igralci, ki so že imeli sklenjene večletne pogodbe, in sicer kapetan Nikola Gjorgiev, prosti igralec Jani Kovačič, bloker Danijel Koncilja ter sprejemalca Alen Šket in Klemen Šen.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice