Šport
88428 ogledov

Slovenski šport pretresla nova tragedija! Ponesrečil se je dolgoletni kapetan

Jure Jež Facebook/Odbojkarski klub Fužinar
Dosti prezgodaj nas je zapustil slovenski odbojkar ter prava ikona ravenskega Fužinarja.

Iz novega (starega) slovenskega odbojkarskega prvoligaša, ravenskega Fužinarja,  so preko socialnih omrežij sporočili tragično novico o smrti dolgoletnega kapetana ter enega najboljših igralcev kluba, Jureta Ježa.

Zapis objavljamo v celoti.

"Mnogo prezgodaj smo se morali z bolečino posloviti od enega najboljših igralcev Odbojkarskega kluba Fužinar in našega dolgoletnega kapetana."

"Jure Jež je bil od mladih nog del ravenske odbojkarske šole, skupaj s sijajno generacijo pa je osvojil mnogo naslovov državnega prvaka v različnih selekcijah. Skozi leta se je oblikoval njegov borben karakter, ki ga je v polnosti pokazal v članski konkurenci."

"Prvi med enakimi je bil v nekaterih težkih letih za naš klub, a je s svojo vztrajnostjo kot po pravilu dokazoval, da besede 'nemogoče' ni v njegovem slovarju."

"Na igrišču je bil oster in nepopustljiv, v garderobi pa vedno pripravljen za šalo in zabavo. S svojo srčnostjo je bil pravi zgled mlajših generacij, ki so tudi z njegovo pomočjo postale boljše na igrišču in predvsem izven njega."

"Kapetan, ki si ga lahko želi prav vsak odbojkar, prijatelj z večno nasmejanim obrazom in Človek z veliko začetnico." 

"Dragi Jure, dragi kapetan, hvala za vse prekrasne trenutke, ki jih nikdar ne bomo pozabili. Klub družini in najbližjim izreka iskreno sožalje," se je glasil čustven zapis, s katerim se je klub poslovil od svojega dolgoletnega kapetana.

Vzrok smrti zaenkrat še ni znan, je pa njegov zadnji klub, SK Zadruga Aich/Dob, objavil, da naj bi se koroški odbojkar tragično ponesrečil.

"V globoki žalosti sporočamo, da se je naš soigralec in prijatelj Jure Jež smrtno ponesrečil. Naše iskreno sožalje velja žalujoči družini," so sporočili iz SK Zadruga Aich Dob na avstrijskem Koroškem.

Smrt nesrečnega odbojkarja je še druga tragična športna novica v nekaj dneh, potem ko se je na pripravah na Norveškem tragično ponesrečila tudi komaj 19-letna nadarjena članica slovenske A reprezentance v smučarskem teku, Hana Mazi Jamnik.

 
Komentarjev 1
  • batom 17:48 14.avgust 2022.

    Pa dobro no, negajte ze enkrat umirat vsi pi vrsti !!!

Sorodne novice