Šport
71 ogledov

Sodišče odločilo: Venus ni kriva!

venus williams Epa
Nekdanji prvi igralki sveta se je odvalil kamen od srca.

Američanka Venus Williams ni kriva za prometno nesrečo s smrtnim izidom, v katero je bila vpletena v začetku junija, poročajo ameriški mediji in pri tem citirajo floridsko policijo.

Policija je končala več mesecev dolgo preiskavo preiskavo in sporočila, da noben voznik ni bil kriv za nesrečo, ki se je zgodila med zastojem na križišču avtoceste na jugu Floride, zato ne bo podala nobene kazenske ovadbe, poroča časnik South Florida Sun-Sentinel.

Policija je ugotovila, da je Williamsovi, ki je hotela prečkati šestpasovnico, prednost odvzel neidentificirani tretji avto. To je povzročilo niz dogodkov, po katerih se je Hyundai sedan, ki ga je vozila Linda Barson, zaletel v športno terensko vozilo Williamsove, ki se je zaustavilo na križišču.

Ne Williamsova ne Barsonova v trčenju, hitrost vozila naj bi bila osem kilometrov na uro, nista bili poškodovani, mož Barsonove, 78-letni Jerome Barson, ki je bil sopotnik v avtomobilu, pa je utrpel poškodbo glave, zaradi katere je 11 dni po nesreči v bolnišnici umrl.

"Neznano temno vozilo ... je povzročilo niz dogodkov, zaradi katerih je prišlo do trčenja Barsonove v vozilo Williamsove," piše v policijskem poročilu.

Barsonova družina je sicer proti teniški zvezdnici vložila civilno tožbo zaradi domnevne odgovornosti za smrt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice