Šport
3089 ogledov

Sodišče z odredbo o prihodnosti največjega slovenskega talenta

Nik Mujanović Profimedia
Sodišče v zadevi Mujanović zaenkrat na strani Calcita.

Slovenski odbojkarski reprezentant Nik Mujanović je še naprej igralec Calcita, s katerim ima veljavno pogodbo, so sporočili iz kamniškega kluba in dodali, da je to potrdilo tudi pristojno sodišče v začasni odredbi.

"Iskreno obžalujemo, ker se položaj z Nikom Mujanovićem še ni razrešil. Nik ima veljavno pogodbo, kar je potrdilo tudi pristojno sodišče v začasni odredbi. Kljub naši vztrajnosti pri dialogu še vedno ni prišlo do rešitve nastalega položaja z Nikom in njegovimi zastopniki. Časa zmanjkuje, zato si prizadevamo za takojšnjo ureditev nastalega položaja, saj trenutno trpi tako Nik kot tudi ekipa Calcit Volley," so v sporočilu za javnost zapisali pri kamniškem klubu.

Nadarjeni 19-letni korektor si želi prestopiti v italijansko Monzo, a dogovora s slovenskim podprvakom ni dosegel, zato želi prekiniti sodelovanje, v Monzi pa so ga že ujele tudi kamere. Zadnje tekme za vodilno ekipo slovenskega prvenstva tako ni odigral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice