Šport
48 ogledov

Spektakel v Stožicah

Stadion Stožice Nik Rovan
Nogometaši Olimpije se bodo ob 17.15 pomerili z nekaterimi zvezdniki londonskega Chelseaja. Za slednjega naj bi zaigrala tudi španska reprezentanta Cesc Fabregas in Diego Costa.

"Ker bo štadion poln in ker želimo, da si čim več ljudi ogleda tudi revijalno tekmo Olimpijinih legend, ki se začne ob 15. uri, bo omogočen sistem elektronskega preverjanja veljavnosti vstopnic. Ta omogoča nemoten izhod in ponoven vhod na stadion – toda le pod pogojem, da boste odčitali vašo vstopnico pri izstopu. Vstopnico je treba hraniti do konca tekme," so pred dvobojem z Londončani zapisali na spletni strani ljubljanskega kluba.

Vrata stadiona se sicer odprejo ob 14. uri, prenos glavnega dogodka ob 17.15 pa si bo mogoče ogledati tudi v prenosu na televiziji Sport Klub.

Na revijalni tekmi bodo sodelovali številni nekdanji asi Olimpije, med drugim tudi Sebastjan CimirotičAleš Čeh, Jani Pate, brata Vrabac, Nenad Protega in Robert Prosinečki. "Veseli nas, da bo na največjem slovenskem nogometnem stadionu zbranih kar 60 eminentnih imen, ki bodo popestrili že tako zanimiv program," pravijo pri Olimpiji.

Nekaj besed so ljubljanskemu klubu namenili tudi na spletni strani angleškega velikana. "Originalna Olimpija, ki je štirikrat osvojila naslov slovenskega prvaka, je leta 2005 bankrotirala in se nato iz najnižje slovenske lige prebijala nazaj med elito," je za uradno spletno stran kluba dejal Davey Edwards. Londončan, ki v Ljubljani živi zadnjih pet let, je še povedal, da Olimpija trenutno nima nogometašev v slovenski reprezentanci, od nekdanjih zvezdnikov pa je izpostavil novega člana Atletico Madrida Jana Oblaka in Mirana Pavlina, ki ga je pri Portu vodil tudi sedanji strateg Chelseaja Jose Mourinho

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.