Šport
230 ogledov

Sporočilo naših reprezentantov močno odmeva

Slovenija ragbist Profimedia
Fizični napad na direktorico Inštituta 8. marec je izzval ogorčenje širom Slovenije.

Številna znana slovenska imena so v luči verbalnega in fizičnega napada na Niko Kovač, direktorico Inštituta 8. marec, ki je v samo desetih dneh podala kar dve prijavi na policijo, spet pozvala k ničelni toleranci do nasilja.

Nika Kovač Komu se je zamerila? Slovenija Sredi prestolnice dvakrat fizično obračunali z direktorico Inštituta 8. marec

Podporo so tako napadeni Kovačevi kot drugim predstavnikom ali predstavnicam omenjene organzacije izrekli tudi člani slovenske reprezentance v ragbiju.

"Glede na današnji strahopeten napad v centru Ljubljane, v Rugby Zvezi Slovenije ostro obsojamo vsakršno nasilje, še posebej pa nasilje nad ženskami," so sporočili slovenski ragbisti in dodali: "Žrtvam fizičnih in verbalnih napadov, zlorab in poniževanja sporočamo, da jim stojimo ob strani. Tako moralno kot tudi v resničnem življenju."

Nika Kovač Slovenija Nika Kovač: "Po Janševem retvitu se je zgrnilo" Nika Kovač Slovenija Policija o napadu na Niko Kovač: Enega napadalca že identificirali

Rugby zveza Slovenije je objavi pripela še fotografijo treh dobro grajenih fantov s povabilom za vse, ki vršijo fizično nasilje nad šibkejšimi in svoje življenjske nazore utemeljujejo s pestmi.

"Zaleti se vame," vse nasilneže pozivajo ragbisti.

Komentarjev 1
  • Avatar mahatma2
    mahatma2 10:22 27.oktober 2022.

    Bravo rugby fantje , zelo lepo sporočilo. Sicer pa ta SDS populacija z bivšo vlado se vseskozi nekam zaletava. Volivci smo že pokazali da se v Slovence ni dobro zaletavati , in upam samo da se kakšen tak nizkotnež , ...prikaži več, ki je napadel Niko zaleti v take kot ste vi , potem bo pa že ugotovil , kje ima bik vagino.