Šport > Zimski športi
28 ogledov

Sprejem za Tino po pristanku v Zagrebu

tina maze ivica kostelić sprejem zagreb
1/6
Goran Jakus/PIXSELL
V Zagrebu je slovenska ambasada pripravila sprejem za slovenske smučarje, ki so se vrnili iz Sočija. V ospredju je bila seveda dvakratna dobitnica zlate kolajne Tina Maze.

Dvakratna dobitnica olimpijskega zlatega odličja Tina Maze je nekaj po 21. uri pristala na zagrebškem letališču. Korošica se je iz Sočija vrnila dan pred prihodom zadnjih slovenskih olimpijcev, saj jo že konec tedna čakata tekmi svetovnega pokala v alpskem smučanju v Crans Montani, kjer bosta na sporedu smuk in kombinacija.

Poleg Mazejeve so v Zagrebu pristali preostali slovenski alpski smučarji Maruša Ferk, Katarina Lavtar in Mitja Valenčič.

Žan pride v ponedeljek

Mazejeva, olimpijska prvakinja v smuku in veleslalomu, se je v Slovenijo vrnila z letalom, na katerem je bila hrvaška olimpijska odprava. Preostanek slovenske delegacije se v Slovenijo vrača v ponedeljek okoli 23.30, na letalu bo tudi deskar Žan Košir, ki je v mestu ob Črnem morju osvojil bron in srebro.

Slovenija je na igrah v Sočiju osvojila rekordno število odličij, dve zlati, dve srebrni in štiri bronasta. Dobitnici brona, tekačica Vesna Fabjan in biatlonka Teja Gregorin, ter smučarski skakalec Peter Prevc, ki je osvojil srebro in bron, so se v domovino vrnili že v četrtek, poleg njih so bili na letalu tudi hokejisti.

Komentarjev 12
  • Dejan Dolinar 11:34 24.februar 2014.

    čisti slovencl si... čisto krvni... žalostno...

  • Dejan Dolinar 11:33 24.februar 2014.

    Samo si res idiot... če je kdo blesav si to ti, ne pa ona ki je osvojila male kristalne pokale, veliki kristalni pokal, svetovna prvakinja, olimpijska prvakinja, rekorderka kar se tiče največ zbranih točk v eni sezoni... samo slovenceljni kot ...prikaži več ste vi ne držite pesti in navijate za tako športnico...

  • Zvonko Bohar 11:24 24.februar 2014.

    PELJI SI DOMOV TO POKVARJENO BABO-BLESAVO