Šport
31 ogledov

Stojanović: Nisem tožil Zvezde

stojanović Nogometna reprezentanca v Stožicah Boštjan Tacol
Nekdanji slovenski selektor in bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović je zatrdil, da navedbe nekaterih medijev, da je tožil rdeče-bele, ne držijo.

Crvena zvezda je v lanski sezoni po šestih letih osvojila naslov prvaka Srbije, za njenim krmilom je sedel nekdanji selektor Slovenije Slaviša Stojanović. Slednji je v letošnji sezoni prevzel Lierse, toda z Belgijci, ki jih ni uspel dvigniti z dna lestvice, se je že razšel.

Kot mnogim bivšim igralcem in trenerjem je zadolžena Zvezda tudi ljubljanskemu strategu ostala dolžna precej denarja. Dolg do Stojanovića znaša 120.000 evrov, pozimi pa se je v nekaterih medijih špekuliralo, da bo nekdanji trener Slovana, Domžal in Celja tožil Beograjčane.

Stojanović je v pogovoru za srbski Žurnal ovrgel trditve o tožbi in opozoril, da bo šele v prihodnosti s svojim odvetnikom razmišljal o možnih korakih.

"Nisem tožil Crvene zvezde, toda denarja tudi nisem dobil. Presenečen sem bil, ko sem pozimi prebral izjave nekaterih, da so obveznosti do mene poravnane, to nima veze z resnico. Prejel sem obrazložitev moje situacije s strani FSS (srbske nogometne zveze, op. a.), po konzultacijah z odvetnikom pa bom razmišljal o nadaljnih korakih," je dejal Stojanović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.