Šport
7034 ogledov

Tako izgleda spektakularni večmilijonski stekleni dvorec Rogerja Federerja

Roger Federer, vila Youtube
Roger Federer je zamenjal svoj rodni Basel za mestece Wollerau, ki ima najnižji davek v Evropi. Tu si je v bližini Züriškega jezera postavil spektakularno stekleno vilo.

Roger Federer od nekdaj velja za perfekcionista. Tako na teniškem igrišču, kot izven njega. Prav v tem stilu pa si je najboljši teniški igralec vseh časov za svoj novi dom izbral pravljični kraj na obali Züriškega jezera, kjer je postavil vilo vredno 7,3 milijone evrov.

Gre za hišo v modernem stilu s tremi nadstropji ter steklenimi zidovi, z bazenom, podzemnim parkiriščem in neverjetnim pogledom na jezero. Hiša je bila izgrajena konec leta 2014 in ima več kot 500 kvadratnih metrov, medtem ko se nahaja na parceli velikosti 1,5 hektarja.

Nov kraj bivanja Rogerja Federerja, Wollerau, se sicer nahaja 20 minut vožnje od Züricha ter približno eno uro od Rogerjevega rodnega Basla. V tem švicarskem mestecu, ki velja za pravo davčno oazo, sicer živijo številni švicarski milijonarji ter tudi znana voznika Formule ena, Kimi Räikkönen in Felipe Massa.

 

Komentarjev 3
  • maresem 10:23 11.julij 2019.

    Ubožec, se mi zelo smili, ker težko plačuje davke.

  • Kim Deedee 03:31 11.julij 2019.

    Ta si jo je prislužIl, za razliko od enih .

  • Avatar Snezalita
    Snezalita 01:21 11.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice