Šport
2016 ogledov

Najnovejše informacije o zvezdniku, ki je zgrmel v prepad

Remco Evenepoel Profimedia
Nesrečnega kolesarja Evenepoela so odpustili iz bolnišnice.

Mladega belgijskega kolesarja ter nekdanjega evropskega prvaka v kronometru Remca Evenepoela, ki je 15. avgusta grdo padel na dirki po Lombardiji, so odpustili iz bolnišnice. "Spet doma," je kratko pred družbenih omrežij sporočil kolesar ekipe Deceuninck-Quick-Step.

Evenopoel, zmagovalec letošnje dirke po Poljski, je ob spustu s Colme di Sormano zadel rob nizke ograje na mostu, zaradi česar je padel več metrov v globino.

Remco Evenepoel Video Šport Grozno! Največji talent preko ograde v prepad Remco Evenepoel Posnetki gledalcev Šport Novi koti groznega padca. Če bi padel le malo kasneje...

Poleg zloma medenice mladi kolesar ni utrpel hujših poškodb, zaradi udarca pa je imel modrice po desni strani prsnega koša, pljuča pa niso bila poškodovana.

Mladi Belgijec bi moral letos nastopiti na dirki po Italiji, a je zanj sezona po avgustovskem padcu že končana.

Rohan Dennis Primož Roglič Kolesarstvo Šport Je to najbolj neumno športno pravilo? Remco Evenepoel Klasika Šport Čudežni deček kolesarstva do zmage kot najmlajši v zgodovini
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.