Šport
5662 ogledov

Tako je potolažil otroka, ki ga je zadel z žogico

Nick Kyrgios Profimedia
Avstralski teniški zvezdnik popravil svojo napako.

Avstralski ljubitelji tenisa so v Melbournu v zadnjih dneh množično prisotni tudi na dvobojih moških dvojic. V konkurenci parov sta namreč še vedno tudi Avstralca Thanasi Kokkinakis in Nick Kyrgios, ki sta se v četrtfinalu pomerila z Novozelandcem Michaelom Venusom in Nemcem Timom Pützom. 

Med dvobojem je vročekrvni Kyrgios, ki je v svetu tenisa znan po svojih izpadih na igriščih in zunaj njih, nepotrebno močno udaril po žogici, ko je bila točka že prekinjena zaradi dotika žogice z mrežo ob sevisu Kokkinakisa. Pri tem jo je ob njegovem početju skupil devetletni deček.

Kyrgios se je takoj zavedal svoje napake. Deček je bil v solzah, teniški igralec pa je po nekaj sekundah le uspel najti pravo rešitev. Stekel je do svoje torbe, iz nje potegnil lopar in ga odnesel proti tribuni, kjer so poskrbeli, da je prišel v roke dečku. Solze je hitro zamenjal nasmeh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice