Šport
6 ogledov

Tevez: Ronaldo naj odide!

tevez_chelsea_ai Žurnal24 main
Argentinski nogometni zvezdnik Carlos Tevez se je postavil v bran svojemu soigralcu Cristianu Ronaldu in vodstvo Manchester Uniteda pozval, naj usliši njegove želje.
 
 

Razumem Cristiana. Ne poznam nobenega nogometaša, ki si ne bi želel igrati za Real Madrid.

Carlos Tevez

 
Cristiano Ronaldo v zadnjih tednih na Old Traffordu nima ravno veliko zaveznikov, saj številni z bojaznijo in besom spremljajo že dva meseca trajajočo zgodbo z njegovim morebitnim odhodom v Madrid. Trener Manchestra Alex Ferguson bo moral vnovič narediti red v slačilnicah, saj je muhasti Ronaldo dobil še enega zaveznika več – soigralca Carlosa Teveza! "Manchester United ima veliko odličnih nogometašev in nihče ni nenadomestljiv. Jasno je, da je za nas zelo pomemben, vendar je končna odločitev njegova in Manchester bi to moral spoštovati. Razumem Cristiana. Ne poznam nobenega nogometaša, ki si ne bi želel igrati za Real Madrid. O tem sicer z njim nikoli nisem govoril, vendar pa je očitno, da pri tej zadevi nihče ni zadovoljen," je povedal Tevez. Zdaj je vnovič na potezi sir Alex Ferguson. Le nekaj dni po tem, ko ga je izzval predsednik Fife Sepp Blatter, ki je Manchestru očital "suženjski odnos", so zdaj neprijetne besede padle še v slačilnicah kluba. Bo tudi Tevez plačal zaradi predolgega jezika?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.