Šport
16 ogledov

Todta napačno citirali: le upal na dober razplet

Michael Schumacher in Jean Todt sta v času, ko sta sodelovala pri Ferrariju post Žurnal24 main
Izjava Jeana Todta, da bo Michael Schumacher lahko spet zaživel normalno življenje, se je izkazala za neresnično. Napaka naj bi bila posledica napačnega prevoda.

V začetku tedna smo poročali, da je Jean Todt obiskal Michaela Schumacherja v vili ob Ženevskem jezeru in na svoje veliko veselje ugotovil, da bo Nemec kmalu spet zaživel relativno normalno življenje.

Besede nekdanjega šefa Ferrarija so se razlegle po svetovnem spletu in številnim navijačem vlile upanja, da bo nemški dirkač kmalu povsem okreval. Dirkačeva tiskovna predstavnica Sabine Kehm za komentar ni bila na voljo, sporočila pa je, da so bile Todtove izjave napačno citirane. 

Pri trditvi, da bo Schumacer lahko živel normalno življenje, naj bi prišlo do napake v prevodu. "Lahko rečemo, da nikdar več ne bo vozil dirkalnika F1," je povedal Todt. Na vprašanje, ali bo Schumacher lahko še kdaj živel normalno življenje, pa je Francoz odvrnil: "Upati moramo na to. Pomembno je, da verjamemo, da se bodo stvari izboljšale."

Več o dogajanju v F1 preberite na:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.