Šport
7822 ogledov

Trener njuhal kokain, posnetek na spletu

Chris Foerster Adam Gase Miami Dolphins Chris Foerster (levo) v pogovoru z glavnim trenerjem Miamija Adamom Gaseom.
Sledil je odstop. Pričakovano.

Chris Foerster je dal odpoved potem, ko se je na spletu znašel posnetek, na katerem vneto njuha kokain. Trener si je razvado privoščil v Las Vegasu, snemala pa ga je njegova takratna spremljevalka.

"Sprejemam vso odgovornost za svoja dejanja. Želim se opravičiti celotni organizaciji (Miami Dolphins, op. a.), sedaj pa se bom popolnoma posvetil temu, da najdem ustrezno pomoč zdravstvenega osebja in družine," je ob odstopu sporočil Foerster.

mike pence nfl Trump zadovoljen Šport Ameriški podpredsednik odvihral s stadiona

Foerster je bil eden najbolje plačanih pomožnih trenerjev v NFL, pri Delfinih je dobival skoraj tri milijone dolarjev letno. Kot trener je služboval še na univerzah Colorado State, Stanford in Minnesota, v NFL pa pri Minnesota Vikings, Tampa Bay Buccaneers, Indianapolis Colts, Baltimore Ravens, San Francisco 49ers in Washington Redskins.

Nekateri ameriški mediji so ob njegovem odstopu navedli še, da ima Foerster težave z davkarijo. Od leta 2012 naj bi državi dolgoval 600.000 dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.