Šport
57 ogledov

Tvit ga je stal več desettisoč evrov

Gervinho Chievo Roma EPA
Nogometaš Rome Gervinho je doživel bolečo lekcijo glede objav na družbenih omrežjih. Med dopustom so namreč oropali njegov dom.

Reprezentant Slonokoščene obale Gervinho sicer prebiva v kraju Axa blizu Rima, kjer si služi nogometni kruh. Gazzetta dello Sport poroča, da so zvezdnika Rome oropali potem, ko je na Twitterju objavil fotografijo, ki je sporočala, da bo za nekaj časa zapustil Italijo.

Tako kot številni športniki na delu v tujini se je tudi Gervinho odločil, da bo praznike preživel z družino v domovini. Tako je poletel v Abidjan, kar so zaenkrat še neznani storilci brž izkoristili. Gervinho ima na Twitterju sicer kar 243.000 sledilcev.

Žrtev tudi Nainggolan

Gazzetta je poročala še, da je tatvino odkril Gervinhev brat, ki je rop tudi prijavil policiji. Nogometaš naj bi bil oškodovan za več desettisoč evrov, izginilo je precej nakita in dragih ur. Še vedno ni znano, kako so tatovi vdrli v hišo. Gervinho se bo v Italijo sicer vrnil v torek.

Hitronogi napadalec ni bil edini član Rome, ki je med prazniki ostal brez dela svojega premoženja. Njegov soigralec Radja Nainggolan je ob vrnitvi iz Londona na božični dan odkril, da so mu na letališču Fiumicino vdrli v avtomobil.

Gervinho Twitter Abidjan | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.