Šport
2992 ogledov

'Umrl' od smeha, ko je slišal, kaj si je izmislil poraženi Wilder

Epa
Britanskega boksarja je popadel neukrotljiv smeh, ko je izvedel, kakšen izgovor si je po porazu proti Tysonu Fuyrju izmislil Deontay Wilder.

Deontay Wilder (34) je preteklo soboto doživel prvi poraz v profesionani karieri (41-1-1). Na povratnem obračunu v Las Vegasu ga je s tehničnim nokavtom v sedmi rundi premagal Tyson Fury, ki je s tem osvojil naslov svetovnega prvaka po verziji WBC.

Fury in Wilder II Šport Eden največjih povratkov v zgodovini dokončan z knockoutom

Wilder je poraz pripisal teži njegovega ekstravagantnega kostuma, v katerem se je pojavil pred 16 tisočglavo množico v sloviti lasvegaški dvorani MGM Grand Garden Arena.

Kostum, ki je tehtal približno 20 kilogramov, naj bi odločilno vplival na njegovo delo nog.

Tyson Fury Deontay Wilder Video Šport Takšnega izgovora za poraz še niste slišali

Britanski boksar Dillian Whyte, aktualni prvi izzvalec za šampionski pas po verziji WBC, je ob izgovoru ameriškega kolega planil v krohot. "Odrasel človek si. Kostum si imel preizkusil pred dvobojem. Ali mi želite povedati, da v tistem trenutku ni pomislil 'tole je pa nekam težko?' Vojaški nahrbtniki tehtajo od 60 do 70 kg. Fantje, ki so pol manjši od njega, jih nosijo po dva dneva skupaj. To je samo še en dokaz, kakšne neumnosti govori in da je izgubil stik z realnostjo. Kako te lahko kostum utrudi? To je neumnost," je povedal Whyte.

Čeprav je Wilder izgubil šampionski pas, se Whyte vseeno nadeja njunega medsebojnega obračuna. "Še vedno se želim boriti. Že dolgo čakam na to. On je velik strahopetec. Nokavtiral ga bom s pasom ali brez. Razočaran sem, ker mu je Tyson Fury naredil to, kar sem ves čas govoril, da mu bom storil jaz," je dodal 31-letni Britanec.

Tyson Fury : Deontaye Wilder Video Šport Posnetek šokiral svet! Fury med dvobojem z Wilderja lizal nasprotnikovo kri
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.