Šport
1828 ogledov

Posnetek šokiral svet! Fury med dvobojem z Wilderja lizal nasprotnikovo kri

Tyson Fury : Deontaye Wilder Profimedia
Tyson Fury je brutalno premagal svojega nasprotnika Deontaya Wilderja, dvoboj pa je poleg številnih močnih udarcev zaznamovala bizarna poteza Britanca.

Britanski boksar Tyson Fury je postal novi svetovni prvak po WBC verziji, potem ko je naravnost razbil svojega velikega nasprotnika Deontaya Wilderja, katerega je kar dvakrat spravil na tla.

Fury in Wilder II Šport Eden največjih povratkov v zgodovini dokončan z knockoutom

Fury je tako poskrbel za spektakel, tekom dvoboja pa je ponovno pokazal tudi svojo "zmešano" stran, saj je sredi dvoboja, kateri je trajal sedem rund, uspel tudi polizati kri z vratu svojega nasprotnika.

31-letnik iz Manchestra je namreč pred tem z močnim udarcem predrl bobnič nasprotnika, kateremu je iz ušesa nato navzdol po vratu ves čas tekla kri.

Priljubljeni "Romski kralj" je tako izpolnil svojo obljubo, ko je pred dvobojem napovedoval, da bo poizkusil kri svojega nasprotnika.

Fury je s svojo potezo sicer šokiral ljubitelje boksa, toda obenem dokazal, kako željan je bil zmage nad Američanom, s katerim se je decembra 2018 razšel z neodločenim izidom.

Takrat je bil večji del dvoboja boljši nasprotnik, a ga je Američan vseeno uspel dvakrat zbiti na tla ter pri sodnikih izsiliti neodločen izid.

Wilder v bolnišnici Šport Izjemne vsote, toliko denarja sta pobrala Fury in Wilder
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice