Šport
2127 ogledov

Fury pred revanšo povlekel radikalno potezo

Tyson Fury in Deontay Wilder
Velika sprememba v taboru Tysona Furyja pred povratnim obračunom z Deontayem Wilderjem.

Za zdaj še nepremagani britanski boksar težke kategorije Tyson Fury se je razšel z dolgoletnim trenerjem le dva meseca pred težko pričakovano revanšo s svetovnim prvakom različice WBC, Deontayem Wilderjem.

Enaintridesetletni Fury je z Benom Davisonom sodeloval zadnji dve leti, v nedeljo pa je razkril, da gresta vsak svojo pot.

andy ruiz Obžaluje Šport Ruiz: "Pojedel sem vse. Čisto VSE!"

Fury bo novega trenerja potreboval zelo hitro, saj ga že 22. februarja čaka dvoboj z Wilderjem.

Fury in Wilder sta decembra lani v Los Angelesu uprizorila epski dvoboj, ko je Fury v 12. rundi vstal in si prislužil neodločen izid, kar pa je pomenilo, da je šampionski pas ostal v lasti Wilderja.

Joshua Ruiz Znana oba kandidata Šport Wilder hudo razočaran nad Joshuo, ta razkril datum svoje naslednje borbe

Romski kralj, kot kličejo Furyja, je bil sicer po dvoboju prepričan, da so ga sodniki oškodovali in da je on tisti, ki je prevladoval v 12 rundah, čeprav ga je Wilder dvakrat podrl na tla.

Zdaj že bivši trener Davison je prek Twitterja potrdil konec sodelovanja, a poudaril, da s Furyjem, ki ga je popeljal iz sveta alkoholne omame in drog, ostajata v prijateljskih odnosih.

anthony joshua andy ruiz Med dvobojem Šport Oče razkriva trpljenje Ruiza: "Ne vem, kaj se dogaja ..."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.