Šport > Nogomet
2366 ogledov

Ruiz: "Pojedel sem vse. Čisto VSE!"

andy ruiz Reševalni pas/Twitter
Nekdanji boksarski svetovni prvak v težki kategoriji se posipa s pepelom.

Andy Ruiz je v soboto prepričljivo izgubil povratni obračun z Anthonyjem Joshuo ter posledično ostal brez naslova svetovnega prvaka po verzijah WBA, WBO, IBF in IBO.

anthony joshua andy ruiz Med dvobojem Šport Oče razkriva trpljenje Ruiza: "Ne vem, kaj se dogaja ..."

Američanu mehiških korenin ni uspelo ponoviti predstave, s katero je junija v New Yorku šokiral tedaj še neporaženega prvaka, razlog za nemoč na povratnem obračunu pa je pripisal prekomerni teži.

Ruiz je namreč v nekaj mesecih pridobil kar sedem kilogramov, za kar prevzema vso odgovornost.

"Pojedel sem vse. Čisto VSE. Zato sem se toliko zredil. Preveč sem se zabaval. Preveč sem slavil. Vsak dan sem se veselil s prijatelji. Popil sem preveč piva," je priznal Ruiz.

Joshua Ruiz Video Šport Joshua razbil Ruiza in si povrnil naslove

"Čeprav nisem bil v formi, moje priprave pa še zdaleč niso bile dobre, sem bil še kar soliden. Želim si, da bi vse skupaj vzel bolj resno," je dodal 30-letnik, ki se nadeja še tretjega obračuna z Joshuo.

Toda vprašanje, če ga bo dočakal, saj se za dvoboj s pravkom potegujeta tudi Deontay Wilder in Tyson Fury, ki se bosta v ringu pomerila 22. februarja 2020.

Zmagovalec naj bi dobil priložnost proti Joshui, čeprav je Wilder prepričan, da se mu bo Britanec poskušal izogniti, tako kot je to počel doslej.

Joshua Ruiz Znana oba kandidata Šport Wilder hudo razočaran nad Joshuo, ta razkril datum svoje naslednje borbe
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.