Šport
10 ogledov

"Uresničile so se mi otroške sanje"

priprave Slovenske košarkarske reprezentance Anže Petkovšek
Edo Murić je sklenil sodelovanje s Partizanom. Ta ga zaenkrat še ne more registrirati zaradi dolga do Mirićevega reprezentančnega kolega Jake Klobučarja.

Edo Murić je novico potrdil na Facebooku. Ob objavi fotografije s pogodbo pred sabo je zapisal: "Še zadnji podpis, ki me je ločeval od Partizana. Ponosen sem, saj so se mi uresničile otroške sanje, da oblečem črno-beli dres in zaigram pred najboljšo publiko na svetu."

Murić je s Partizanom podpisal dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja sodelovanja še za eno leto. Novim soigralcem naj bi se slovenski reprezentant pridružil v ponedeljek.

"Murić je podpisal triletno pogodbo, zelo sem zadovoljen, da se bo pridružil klubu. On je s podpisom pogodbe pokazal svojo ljubezen do tega kluba, predstavlja veliko okrepitevg. Mislim, da bo igranje za Partizan veliko naredilo za njegovo prihodnjo kariero," pa je za agencijo Beta dejal trener Partizana Duško Vujošević.

Murić je lansko sezono v jadranski ligi v dresu Krke iz Novega mesta v povprečju dosegal po 13,4 točke, 4,7 skoka, 1,6 podaje na tekmo.

Komentarjev 1
  • markus 17:35 11.september 2014.

    Po predstavah na tem SP se čudim, da ga kdo sploh želi v svojih vrstah. Ravno zato pa čestitke.