Šport
16 ogledov

V kadru Barce že konec avgusta?

Luis Suarez EPA
Odvetniška ekipa Luisa Suareza je prepričana, da bo Mednarodno športno razsodišče prepolovilo štirimesečno kazen Fife.

Jutri bo Mednarodno športno razsodišče odločalo o kazni, ki jo je zaradi ugriza Giorgia Chiellinija na svetovnem prvenstvu v Braziliji prejel Luis Suarez. Urugvajčevi odvetniki so prepričani, da bo kazen precej milejša.

"Bolj logično bi bilo, da bi se celotna kazen neigranja za Barcelono zmanjašala za nekaj mesecev, kot to, da bi skrajšali suspenz glede igranja za izbrano vrsto. Pravno gledano je lažje oporekati temu, da se mu prepoveduje sodelovanje na treningih in sodelovanje v vseh klubskih aktivnostih, saj mu kratijo osnovne pravice," meni Suarezov svetovalec Alejandro Balbi. Ta naj bi z odvetniško ekipo tako zaprosil za 50 odstotno znižanje kazni, Suarez pa bi se tako v katalonski klub vrnil že 26. avgusta in ne 26 oktobra.

Urugvajski napadalec bi tako izpustil le uvodno tekmo sezone proti Elcheju, trenerju Luisu Enriqueju pa bi bil že na voljo za dvoboj proti Villarrealu, ki bo na sporedu zadnji dan avgusta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.