Šport
1258 ogledov

Vdor pijanega navijača v UFC: "Kaj mi je rekel?"

Dana White Profimedia
Novinarska konferenca po odmevnem večeru mešanih borilnih veščin je imela zanimiv vložek.

V noči na nedeljo je Kamerunec Francis Ngannou odvzel šampionski pas težke kategorije UFC Stipetu Miočiću. Borec hrvaških korenin iz Clevelanda je padel na začetku druge runde po močnem udarcu z levico.

Stipe Miočić Francis Ngannou Video Šport Miočić zaspal po strašnem udarcu, orjak na prestolu

Po dogodku 260, ki je prinesel še nekaj drugih zanimivih borb, se je, kot vedno, z novinarji družil šef organizacije Dana White.

Slednji je ravno odgovarjal na eno od vprašanj o dvoboju Miočić - Ngannou, ko je v prostor za novinarske konference v lasvegaškem Apexu vdrl pijani navijač.

"Dana, hej Dana! Pripravljen sem se boriti zate, brat! Tukaj in zdaj!" je izustil prišlek, preden so ga varnostniki odvlekli iz prostora.

"To je bilo je**no čudno, a ne? Sveti drek ... Kaj je bilo to?" je dejal White ob vsesplošnem smehu. "Kaj mi je rekel?" je nato vprašal svojega sodelavca.

Ko je dobil odgovor, je dejal le še: "Ne zgleda, da je v formi za borbo. Ubožec," se je pošalil White in se nasmejal celotnemu pripetljaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice