Šport
8161 ogledov

Habib zbodel padlega Conorja, ta mu ni ostal dolžan

Dustin Poirirer Conor McGregor Reševalni pas/Twitter
Poraz razvpitega Irca je vzpodbudil odziv njegovega rivala.

Dogodek UFC 257 na otoku Yas v Abu Dabiju je v noči na nedeljo po srednjeevropskem času v okviru lahke kategorije prinesel obračun Conorja McGregorja in Dustina Poiriera.

Američan je v drugi rundi premagal kontroverznega Irca, za poraz v njunem prvem medsebojnem dvoboju se je oddolžil s tehničnim nokavtom.

Conor McGregor Video Šport McGregor doživel prvi nokavt v karieri!

Po rahlo presenetljivem razpletu se je na Twitterju brž oglasil Habib Nurmagomedov. Dagestanec je zbodel McGregorja, s katerim se je leta 2017 pomeril v enem najbolj razvpitih dvobojev v zgodovini borilnih veščin.

"To se zgodi, ko zamenjaš ekipo, zapustiš sparing partnerje, ki so iz tebe naredili prvaka in se na dvoboj pripravljaš z malimi otroci, oddaljen od realnosti," je na Twitterju zapisal Nurmagomedov.

Conor McGregor | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Njegove besede so novinarji prenesli McGregorju že na konferenci po koncu dogodka in Irec je priložnost hitro izkoristil za to, da Dagestanca povabi na povratni dvoboj, kjer bi lahko poplačal dolg za poraz v preteklem spopadu.

"Če bi rad trosil svoje nespoštljive komentarje, naj se vrne in greva še enkrat (v boj, op. a.), človek. Jaz sem za. Tako govorijo borci. Če se boš vrnil, se vrni," je na novinarski konferenci po dvoboju dejal McGregor.

Nurmagomedov je, vsaj zaenkrat, v tekmovalnem pokoju. V svoji UFC karieri se je boril na devetindvajsetih dvobojih in prav vse je dobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice