Šport
160 ogledov

Velik adut Slovenije operiran

Jure Dolenec, Slovenija, Katar EPA
Slovenska rokometna reprezentanca naj bi na EP na Hrvaškem zaigrala brez pomembnega člana.

Na prihajajočem evropskem prvenstvu, ki ga bo od 12. januarja gostila Hrvaška, bi Slovenija lahko zaigrala brez svojega prvega moža na položaju desnega zunanjega igralca, član Barcelone Jure Dolenec je namreč moral pod nož.

Veselin Vujović, Uroš Šerbec 'Vojna' v Zagrebu Šport Kockasti rohneli prek medijev, Vujoviću niso črhnili niti besede
Lino Červar O joku in rokoborbi Šport Hrvati udarili po Slovencih: "To je bila vojna!"

Po napovedih iz tabora katalonskega kluba naj bi okrevanje po operaciji meniskusa v desnem kolenu trajalo kar tri mesece, ob takšnem razpletu pa bi bil Dolenec izgubljen za EP. V slovenskem taboru so bili po prijateljskih tekmah s Hrvaško in še pred posegom precej bolj optimistični, rehabilitacija naj bi tako trajala le tri tedne, rokometaš pa bi tako še ujel vlak za tekmovanje na Hrvaškem. Dolenec je zaradi poškodbe moral izpustiti že zadnje EP na Poljskem, kjer je Slovenija razočarala in zasedla šele četrto mesto v skupini C in tako ostala brez drugega dela tekmovanja.

Marko Bezjak slovenska rokometna reprezentanca Znova tesno Šport Slovenci izgubili bitko v Zagrebu Slovenija Hrvaška rokomet Stožice Sosedski derbi Šport Remi Slovenije, srbska sodnika razveljavila zadnji hrvaški gol

Selektor Veselin Vujović ima prav na položaju desnega zunanjega veliko težav, saj sta poškodovana tudi David Miklavčič in Žiga Mlakar, po poškodbi kolena na januarskem SP, kjer je Slovenija osvojila bron, pa se počasi v pravi pogon vrača Vid Kavtičnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.