Šport
16368 ogledov

Vujović slavil zmago Hrvaške in odbil policijsko spremstvo

veselin vujović Epa
Nekdanji selektor slovenske rokometne reprezentance je v Banjaluki spremljal uvrstitev Hrvaške v finale evropskega prvenstva.

Veselin Vujović, nekdanji selektor slovenske izbrane vrste, ki ga je tik pred začetkom evropskega prvenstva na tem mestu nasledil Ljubomir Vranješ, si je v prestolnici Republike Srbske, kjer se mudi na pripravah z zagrebško ekpo, ogledal polfinalni obračun rokometnega EP med Norveško in Hrvaško. 

Sporen zaključek Šport Slovenci žrtev sodniške bojazljivosti, Vranješ hoče spremembe

Napredovanja v finale so se po dveh podaljških z izidom 29:28 veselili kockasti in si tako priigrali tretjo priložnost za osvojitev evropskega zlata. Doslej so bili dvakrat srebrni (2008, 2010) in trikrat bronasti (1994, 2012, 2016).

Vujović in skupina njegovih varovancev so si polfinalni obračun ogledali v prostorih banjaluške športne dvorane Borik, kjer so družno proslavili še en velik uspeh hrvaškega rokometa.

jure dolenec Zadnje dejanje Šport Na kocki več kot le bronasta medalja

Evforičnemu slavju je sledila zanimiva situacija, o kateri so poročali novinarji spletnega poretala Mondo.ba. Eden izmed policistov, zadolženih za varnost rokometašav Zagreba, je Vujovića vprašal, kdaj se nameravajo vrniti v hotel, da jim bodo lahko organizirali policijsko spremstvo, a ga je Vujo gladko zavrnil.

"Iskreno verjamem, da v Banjaluki ne potrebujemo policijskega spremstva," mu je odvrnil črnogorski rokometni strateg.

Marin Šego EP v rokometu Šport Drama v prvem polfinalu

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.