Šport
22 ogledov

Wiggins mrtvo pijan

Bradley Wiggins Reuters
Britanski kolesar Bradley Wiggins je po zmagi v vožnji na čas na olimpijskih igrah v Londonu dokazal, da ni vzdržljiv samo na kolesu, temveč tudi s kozarcem v roki.

Bradley Wiggins je svojo sedmo olimpijsko kolajno, z njeno osvojitvijo je postal najuspešnejši britanski športnik po osvojenih kolajnah na olimpijskih igrah, proslavil tako, da se je "na mrtvo" napil.

Wigginsovo popivanje je bilo povsem javno, saj je na družbenem omrežju Twitter sproti objavljal sporočila in fotografije. "Žgemo ga," je zapisal zmagovalec letošnje Dirke po Franciji in zraven objavil fotografijo, na kateri pozira s pijačo in s prsti v obliki črke V. Kasneje je objavil še en tvit: "Mrtvo pijan v tem trenutku … Bilo je čustveno."

Šef britanske olimpijske reprezentance Colin Moynihan je njegovo pijančevanje komentiral z besedami, da si je Wiggins povsem zaslužil fantastično zabavo.

 

Komentarjev 1
  • JackD 15:14 02.avgust 2012.

    Lahko še napišete, kaj pomenijo prsti v obliki črke v. Ker po svetu ta gesta nima nobenea pomena, v Veliki Britaniji pa ima zelo močan pomen